• Bærbar leseTV med 8 tommer skjerm
  • 5. generasjon Focus 40 Blue
  • Foredrag om taktile tegninger med TactiPad og TactileView
  • Våre produkter på rammeavtale 15/4616
  • Ny Index punktskriver
  • Programvareoppdateringer

Explore 8

Bærbar lese-TV med 8 tommer skjerm

Explore 8 er en ny og spennende bærbar leseTV. Den er utstyrt med en stor skjerm på hele 8 tommer. Den har to kameraer med 21 megapiksler, ett som brukes til visning av dokumenter, aviser og bøker, og ett som brukes til å lese på avstand. Explore 8 har touch-skjerm og betjeningen kan derfor gjøres direkte på skjermen. Trykk på skjermen for å endre forstørring, lagre bilder eller panorere.

Les mer om Explore 8.

Focus 40 blue 5. generasjon

5. generasjon Focus 40 Blue

Focus 40 Blue finnes nå i en oppgradert utgave. Dette er 5. generasjon av den populære leselisten. Den nye Focus 40 Blue har både fysiske og programmessige forbedringer. Utseende er oppgradert og leselisten har blitt mye mer støtsikker. Og du kan koble til hele 5 Bluetooth-enheter og en USB-enhet.

Les mer om Focus 40 Blue.

TactiPad tegneverktøy

Foredrag om taktile tegninger med TactiPad og TactileView

TactiPad er et tegneverktøy for å lage taktile tegninger for synshemmede. Tactipad kan brukes av både seende og de synshemmede selv. Anvendelsesområdet er stort innenfor både skolearbeid, fritidsaktiviteter og arbeid. I tillegg til tegneverktøyet TactiPad finnes også to tilbehør, TactiPad CircleFrame og TactiPad GraphGrid, som utvider funksjonaliteten. Det finnes også en programpakke som kalles TactileView.

I oktober holdes to foredrag om Tactipad og TactileView i Oslo. Den 23. oktober har Statped satt av en dag med fokus på bilder for synshemmede og verktøyene for å lage dem. Jaap Breider fra firmaet Thinkable, som har utviklet disse verktøyene, holder foredraget. Dette er et arrangement for ansatte i Statped. For detaljer og påmelding, se under. Det andre foredraget om TactiPad og TactileView holdes dagen etter, altså den 24. oktober. Det vil foregå hos BOJO AS og er et åpent arrangement for alle interesserte.

Foredraget hos Statped

Foredraget hos BOJO

  • Når: tirsdag 24. oktober, kl. 12.30-15

  • Hvor: BOJO AS, Akersbakken 12, Oslo

  • Frist for påmelding: fredag 20. oktober

  • Send epost til: rolf@bojo.no

Les mer om tegneverktøyene fra Thinkable og TactileView.

Topaz HD

Våre produkter på rammeavtale 15/4616

Vi minner om våre produkter på NAVs rammeavtale 15/4616. Vi har rundt 40 produkter fordelt på de fleste av postene. I post 3B har vi en leseTV av meget bra kvalitet. Topaz HD leveres med 22 eller 24 tommer skjerm. Den har store og tydelige vridere som hjelper deg i betjeningen av apparatet. Topaz HD har låsbart fokus, finn­funksjon og frys-bilde-funksjon. Leseplaten har en svært praktisk nedfelling for runde gjenstander.

Les mer om Topaz HD.

index FanFold-D V5

Ny Index punktskriver

Vi har en ny punktskriver i Index-familien. Index FanFold-D V5 er en mindre produksjonsskriver for listepapir.

Les mer om Index FanFold-D V5.

Programvareoppdateringer

Det finnes nye oppdateringer for både JAWS, MAGic og OpenBook. Disse kan lastes ned fra nedlastingssidene våre eller fra ftp.bojo.no.

 

BOJO AS, oktober 2017